Den gule stolpen

Illustrasjonsbilde.
Illustrasjonsbilde.

- En helt ny og annerledes turkonkurranse. 

Konkurransen er avsluttet!

Konseptet er enkelt: En gul stolpe -finn den!


Men hvor er står den gule stolpen?
Hva står det på metallplata?
Hvorfor står den akkurat der?
Har du funnet den?

Her må deltakerne selv finne ut hvor man skal. Turmålet kan i utgangspunktet befinne seg hvor som helst innenfor kommunegrensene til Heim, men den aktuelle plasseringen er selvfølgelig valgt ut av en helt spesiell grunn.

Dette er helt gratis, det er ingen påmelding, og heller ingen nye apper som må lastes ned på telefonen din.

Turmålet har blitt markert med en knallgul stolpe påmontert en plakett (som på bildet). Slik vet du når du har funnet fram.

Ha øynene åpne der du ferdes, kanskje blir du den første som oppdager den! Eller kanskje finner du i stedet ett eller flere av hintene som leder deg i riktig retning. For helt plutselig, og helt uten forvarsel dukker hintene opp: Hvor som helst. Når som helst. Og hva som helst! Men aller helst: På steder hvor folk ferdes.

Et eller annet sted i Heim har det nå altså blitt plassert ut en knallgul stolpe med en metallplakett, og ingenting annet. Men hvor står nå denne stolpen, da? Nært eller fjernt? Høyt eller lavt? Skjult eller åpent?

Her hjelper det nok ikke all verden å være sprekest, raskest eller mest utholdende. Litt flaks kan nok være en fordel. Og så kan det være lurt å følge med, og bruke hodet.
-Men uansett; ut av sofaen du hvis du skal vinne heder, ære og en fin premie fra HeimTur.no og Hemne sparebank; en innholdsrik tursekk med diverse turutstyr, turgodt, boka
53 toppturer i heim og et gavekort til en verdi av kr 2000,-

Ta et bilde av metallplata på den gule stolpen, og send det sammen med navn og adresse til post@heimtur.no

Følg med her på HeimTur.no eller på facebook, og hold deg oppdatert.

Den gule stolpen arrangeres av HeimTur.no med støtte fra Hemne sparebank